Over Ons 2 Over Ons 3 Over Ons 1 Over Ons 4 Over Ons 5 Over Ons 6

U surft met een verouderde browser. Dit kan als gevolg hebben dat u de website niet op een correct manier te zien krijgt en ook niet alle toepassingen op de correcte manier zal kunnen gebruiken. U kan dit verhelpen door uw browser te updaten.

Reeds meer dan 25 jaar zijn we intensief bezig met het uitbouwen van ons familiebedrijf Verhoye-Dult bvba. Als hoofdactiviteit spitsen we ons toe op zinken dakbedekking en gevelbekleding. Gedurende deze periode vonden er al heel wat evoluties en veranderingen plaats, wat ons mooie realisaties heeft opgeleverd.

De wortels van het bedrijf zijn gelegen te Laarne, waar in 1984 de eenmanszaak "Edwin Verhoye" werd opgericht. De activiteiten bestonden toen voornamelijk uit lood- en zinkwerken, dakverdichting van platforms en sanitaire installaties, waarbij toen reeds een lichte voorkeur uitging naar zinkwerken.

Na een kleine 10 jaar, meerbepaald in 1993, stapte Koen Dult mee in de zaak. De eenmanszaak nam de vorm aan van bvba, genaamd "Verhoye-Dult bvba". De vennootschap specialiseerde zich in zinkwerken en dakverdichting van platte daken met epdm.

Omdat de ambities van de vennootschap steeds verder reikten, groeide de nood aan een groter magazijn. Daarom werd er beslist een nieuwbouw te plaatsen te Wetteren, bestaande uit een magazijn en twee wooneenheden. Ook de maatschappelijke zetel werd verplaatst naar de Vennestraat 24 te Wetteren. Zo kon het bedrijf verder uitgroeien tot een bloeiende zaak met op vandaag een sterk en gemotiveerd team van twee zaakvoerders, één bediende en vier werknemers.

Op vlak van innovatie is het bedrijf eveneens niet blijven stilstaan: we beschikken namelijk over een werkplaats met een oppervlakte van 500m² met daarin de modernste apparatuur voor het plooien en profileren van zinkbanen en gevelpanelen.

De rode draad doorheen deze historiek is het streven naar perfectie inzake kwaliteit en het centraal stellen van de klantentevredenheid door het aanbieden van een uitstekende service. Daarom laten we onze werknemers genieten van interne opleidingen, zodat we steeds de beste kwaliteit kunnen blijven bieden aan onze klanten.